Bible Commentaries

Kies uit 3 Bijbelcommentaar gratis online beschikbaar op StudyLight.org voor preek, Bijbelstudie en zondagsschoolvoorbereiding.

Een Bijbelcommentaar is een geschreven systematische reeks verklaringen en interpretaties van de Schrift. Ze zijn geschreven door enkele van de meest deskundige theologen in de kerkgeschiedenis. Door middel van een persoonlijk verhaal geven ze meer diepgaand begrip en inzicht in de Bijbel en kunnen ze waardevolle hulpmiddelen zijn om zowel informeel lezen als serieuze studie te ondersteunen.
Available Languages:DUTNederlandsENGEnglishGERDeutchRUSРусский

U kunt ervoor kiezen om alleen links weer te geven naar commentaren geschreven vanuit een bepaald theologisch standpunt door op een van de volgende vijf links te klikken:

AlleCalvinisme (2)Onbekend (1)

Hele Bijbel (3 totaal)
Sort by:Alphabetical Popularity

KingcommentsKingcomments op de hele Bijbel (Ger de Koning)

Het doel van dit commentaar, beschikbaar in alle boeken van de Bijbel, is om mensen aan te moedigen de Bijbel te lezen en is bedoeld om te helpen bij hun persoonlijke studie van de Bijbel.
Theological Stance: Onbekend

Henry's compleetBijbelverkaring van Matthew Henry (Matthew Henry)

Henry's zesdelige compleet commentaar geeft een uitputtende blik op elk vers in de Bijbel. Het is geschreven in 1706.
Theological Stance: Calvinisme

Dächsel BijbelverklaringDächsel Bijbelverklaring (Karl August Dächsel)

Dächsel's achtdelige complete commentaar geeft een diepgaande blik op elk vers in de Bijbel. Het is geschreven tussen 1862 en 1880.
Theological Stance: Calvinisme